Deze pagina geeft in vogelvlucht inzicht in hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Voor de uitgebreide beschrijving kun je ons Privacy Statement raadplegen.

WELKE SOORTEN PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN WIJ?

Contactgegevens
Identificatiegegevens
Gegevens i.v.m. dienstverband
Financiële gegevens
Gegevens i.v.m. financiële producten
Gezondheidsgegevens (in sommige gevallen)
Gegevens over strafrechtelijke feiten (in bijzonder gevallen)


WAARVOOR VERWERKEN WE PERSOONSGEGEVENS?

Adviseren en bemiddelen financieel product
Uitvoeren overeenkomst financieel product
Voldoen wettelijke verplichting (zorgplicht)
Marketingactiviteiten
Relatiebeheer
Versturen nieuwsberichten


WANNEER MOGEN WIJ JOUW PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN?

Als dit noodzakelijk is voor uitvoering van onze overeenkomst met jou
Als dit noodzakelijk is om te voldoen aan wettelijke verplichtingen die op ons rusten
Als dit toegestaan is in het kader van onze bedrijfsactiviteiten, waarbij wij uiteraard jouw belang in acht nemen
Als je uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven voor specifiek benoemde doeleinden

HOE LANG BEWAREN WIJ PERSOONSGEGEVENS?

Zolang we deze nodig hebben, in ieder geval gedurende de looptijd van onze relatie of overeenkomst
Gedurende de wettelijke bewaartermijnen die voor ons gelden


HOE KUN JE CONTROLE UITOEFENEN OP VERWERKING VAN JOUW GEGEVENS?

Informatie of wij gegevens van je verwerken
Aanpassing van gegevens
Inzage in jouw gegevens
Beperking van gegevens
Bezwaar tegen gebruik gegevens
Wissen van gegevens
Overdracht van gegevens
Recht op menselijke blik

Let op: wij kunnen mogelijk niet in alle gevallen tegemoet komen aan een verzoek. Als dit het geval is, zullen we je dit gemotiveerd laten weten.


HOE BEVEILIGEN WIJ PERSOONSGEGEVENS?

We zorgen voor passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen.


WAT MOET JE NOG MEER WETEN?

Wijzigingen van het privacy statement: op onze website vind je altijd het meest actuele statement.

Klachtrecht: neem contact met ons op. Je kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Kijk daarvoor op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Wij hebben een functionaris voor de gegevensbescherming aangesteld. Deze is bereikbaar via AVG@zuiderhuis.nl.


Noot: de informatie op deze pagina en in onze privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.

Zuiderhuis