Wonen

Zorg en medisch

“Hoe zit het met fysio? Is dat verzekerd? En osteopathie dan?”

Vergelijk en sluit af

Bent u op zoek naar een zorgverzekering? Maak gebruik van onze onafhankelijke zorgvergelijker. Als het aanbod interessant is kunt u direct afsluiten.

De goedkoopste zorgverzekering is niet per definitie voor iedereen de beste zorgverzekering. Geen mens is immers hetzelfde. Met onze online zorgvergelijker kunt u precies afwegen wat voor u van belang is en zo een optimale verzekering kiezen: een betaalbare basiszorgverzekering met een dekking die past bij uw situatie. Afsluiten en overstappen kan direct en probleemloos. Heeft u vragen, of wilt u even overleggen? Bel dan met onze speciale overstapservice: 088 – 000 83 51. De overstapservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:30 uur.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
In het ergste geval verliest u uw werk. Deels of helemaal. U raakt een deel van uw inkomen kwijt. En dan? Met een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering voorkomt u erger. Wij informeren u over de vele mogelijkheden die er zijn.

Maak een afspraak
Kunnen wij u helpen? Neem dan contact met ons op. Besluit u om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering? Maak dan gebruik van onze gratis overstapservice en bel 088 – 000 83 51. De overstapservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:30 uur.

Kunnen wij u helpen?

Maak gebruik van ons contactformulier of neem direct contact op met één van onze advieskantoren.

Ons adviesteam

Zuiderhuis