Zuiderhuis en RegioBank: samen en toch apart

U kent Zuiderhuis als hypotheekverstrekker, verzekeraar en financieel adviseur. Maar Zuiderhuis is ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. RegioBank is een ánder soort bank. Een volwaardige bank waar persoonlijk contact belangrijk is.

“Geld is altijd privé! Jouw geldzaken wil je daarom persoonlijk delen met iemand die je begrijpt en tijd voor je heeft.”

Inge Paulissen – adviseur bankzaken ZuiderHuis

RegioBank is betrokken bij de mens achter de geldzaken. Door tijd te nemen voor u kunnen adviseurs meer van betekenis zijn. De bank hanteert een ‘klantbelofte’ waarin eenvoud, overzichtelijkheid en transparantie sleutelwoorden zijn. Niet voor niets heeft RegioBank zo’n hoog rapportcijfer van de Consumentenbond (juni 2019) gekregen als klantvriendelijkste bank van Nederland.

Inge Paulissen, adviseur bankzaken bij Zuiderhuis, legt in Weert Magazine uit wat RegioBank ‘anders’ maakt en op welke manier onafhankelijk advies door Zuiderhuis gewaarborgd is. Ook geeft zij een beeld wat zij voor u kan betekenen met het bieden van bancaire diensten voor particulieren, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen.

Lees hier het hele artikel uit Weert Magazine.

Heeft u na het lezen van het artikel vragen over wat RegioBank en Zuiderhuis voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op om meer te weten te komen over onze diensten. Onze specialisten staan u graag te woord.

Zuiderhuis