Kamerleden
bezoeken
Zuiderhuis

Op vrijdag 26 januari ontvangt financieel dienstverlener Zuiderhuis* op haar nieuwe locatie aan de Schepenlaan in Weert de Tweede Kamerleden Ronnes en Slootweg. Zuiderhuis is op die dag gastheer voor een rondetafelgesprek met brancheorganisatie Adfiz en een aantal tussenpersonen. De heren Ronnes en Slootweg worden tijdens deze bijeenkomst bijgepraat over de actuele situatie in de financiële dienstverlening. Zo vernemen zij uit de praktijk wat de uitdagingen en belemmeringen zijn die de tussenpersonen ervaren.

Roel Driessen, algemeen directeur van Zuiderhuis, is enthousiast over het bezoek; “Als grote regionale speler is het belangrijk om goed verbinding te houden met Den Haag. Wij zijn blij dat de Kamerleden aansluiten terwijl wij onze toekomstvisie delen met onze collega-tussenpersonen en Adfiz. Onze nieuwe locatie is daarvoor uitermate geschikt”

Manager financieel advies Rob Derks; “Ik ben zeer verheugd bij dit gesprek aanwezig te zijn en de visie van Zuiderhuis op de regionale markt te kunnen delen met politiek Den Haag en collega’s in de branche. Een markt met laagdrempelige toegang tot advies, waarin de klant centraal staat, en die ruimte biedt om te ondernemen is voor ons allen van belang en daarmee onderwerp van gesprek”.

Zuiderhuis